Participă la Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European în România [TL: 28 iunie 2013] – M3Culture.ro
Smiley face

Despre MetruCub

Published on 17:59 | by Raluca Pop

0

Participă la Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European în România [TL: 28 iunie 2013]

Alătură-te unei reţele de tineri interesaţi de cultură în România şi poţi participa la creşterea unei comunităţi profesionale de artişti, manageri culturali şi alţi specialişti din domeniu. Împreună putem să schimbăm idei şi să discutăm practici culturale din România şi din Europa, avem ocazia să ne cunoaştem mai bine şi să realizăm proiecte comune, şi să participăm la Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European. Înscrie-te şi tu până pe 28 iunie 2013 trimiţând un CV şi o scurtă scrisoare de intenţie la ecpyn.romania@gmail.com.

Noi suntem Corina Bucea şi Raluca Pop şi coordonăm ECP YN România, din care şi tu poţi face parte. Căutăm persoane tinere, cu vârsta între 20-35 de ani, care activează în sectorul cultural din România şi doresc să se implice pentru a promova cultura şi arta în România. La început vom fi 10 persoane din medii culturale diferite, din toată ţara. Apoi ne propunem ca reţeaua să crească. Ne dorim să aducem împreună persoane bine conectate la practica culturală a domeniului în care lucrează, dornice să cunoască tineri profesionişti din restul ţării şi din Europa şi să fie ambasadori ai artei şi culturii în comunitatea lor. Căutăm să ne cunoaştem şi să lucrăm împreună pentru a transforma diferenţele de opţiuni artistice, pregătire profesională specifică sau mediu de lucru într-un avantaj. Aşteptăm cu interes propuneri din întreaga ţară, de la tineri animaţi de dorinţa de dialog şi schimb de experienţe şi intenţia de a susţine valoarea artei şi culturii, în România şi la nivel internaţional.

Termen limită: 28 iunie 2013

Cum: trimite un email la adresa ecpyn.romania@gmail.com cu documentele solicitate

Ce documente: CV şi o scurtă scrisoare de intenţie (maxim 300 de cuvinte), în limba română sau engleză

Cine: tineri cu vârsta între 20 şi 35 de ani, din mediu urban sau rural, orice practică culturală

Pentru mai multe detalii despre Reţeaua de Tineret a Parlamentului Cultural European, consultaţi documentul alăturat. Pentru detalii: ecpyn.romania@gmail.com (Raluca Pop şi Corina Bucea).

Prezentare apel înscrieri.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑