Smiley face

Despre MetruCub

Published on 17:16 | by MetruCub

2

Direcționați 2% din impozit către Asociația MetruCub!

Dacă vreți să susțineți activitatea MetruCub în 2015, ne puteți direcționa 2% din impozitul către stat de anul trecut. Nu vă costă nimic și aveți ocazia să decideți astfel unde se duce o parte din impozitul pe care l-ați achitat oricum.

Sumele strânse din 2% ne vor permite să continuăm schema de microfinanțare a proiectelor culturale lansată în 2013. Scopul acestei microfinanțări este acela de a suplini precaritatea sau inaccesibilitatea resurselor financiare pentru proiecte si activităţi culturale în interes public non-profit în România, în special pentru proiectele de mici dimensiuni, dar cu impact bine definit. În 2013, din aproximativ 5500 de lei, am finanțat 7 proiecte din domenii variate, precum artele spectacolului, patrimoniu cultural material, arte vizuale, proiecte editoriale, din diferite orașe ale ţării. Fiecare proiect a fost evaluat de minim 3 evaluatori profesioniști, voluntari pentru asociaţia MetruCub. În 2014 și 2015 intenţionăm să lansăm noi ediţii a schemei de finanţare pentru cultura vie, care s-a dovedit a fi foarte utilă, necesară și apreciată de operatorii culturali și profesioniștii din ţară.

Pentru cei care ne vor susține activitatea avem și un dar de mulțumire: Agenda de idei 2014-2020, creată de MetruCub pentru a imagina viitorul și pașii pe care îi putem urma an cu an pentru a ne construi proiectele. După ce ați trimis formularele la Administrația Financiară, scrieți-ne pe contact@m3culture.ro specificând adresa poștală. În cel mai scurt timp Agenda de idei 2014-2020 va ajunge la voi.

Descarcă Formularul 200 pentru venituri din alte surse.
Descarcă Formularul 230 pentru venituri din salarii.

Citiți despre proiectele noastre trecute și în raportul de activitate 2012-2013.

Viitorul se poate construi frumos, an de an.  Vă mulțumim pentru sprijin!


About the Author

MetruCub – resurse pentru cultură este o asociaţie înfiinţată în anul 2012 cu scopul de a funcţiona ca o platformă de întâlnire, dezbatere şi expertiză pentru profesioniştii din domeniul cultural – artistic. MetruCub îşi propune să exploreze, să sprijine şi să dezvolte sectorul cultural prin studii de specialitate, prin proiecte interdisciplinare şi prin crearea unui context în care artişti, operatori culturali, cercetători şi autorităţi să se poată întâlni şi comunica. Credem în rolul important al artei şi culturii în dezvoltarea fiecărui individ şi a societăţii în ansamblu şi pledăm pentru un management cultural profesionist şi o fundamentare obiectivă şi democratică a politicilor ce vizează domeniul cultural.2 Responses to Direcționați 2% din impozit către Asociația MetruCub!

 1. aura says:

  imi place deschiderea asociatiei si a conceptului de ,,doresc sa fiu sprijinit —-si la rindul meu te voi sprijinii”

  cu stima

  UN CALDUROS ,,LA MULTI ANI”

 2. Raluca Pop says:

  Bună ziua,
  Trimiteți-ne adresa dvs poștală pe adresa contact@m3culture.ro si va vom trimite Agenda de idei 2014-2020.
  Mulțumim!
  Cu gânduri bune,
  Raluca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑