Smiley face

Despre MetruCub

Published on 14:40 | by MetruCub

0

Cu 2% pentru MetruCuB susții cultura în educație

Tu ce vrei să se întîmple cu 2% din impozitul pe care l-ai plătit către stat în 2014? Dacă vrei să contribui la un proiect care aduce împreună inițiative și oameni care schimbă lumea în care trăim și creează condiții mai bune de educație pentru copiii noștri, nu te costă nimic să direcționezi 2% către MetruCub și proiectul Susține cultura în educație.

În 2015-2016, Susține cultura în educație formează profesori, artiști și organizații pentru creșterea competențelor de realizare a proiectelor culturale în școli, construiește o comunitate a profesioniștilor din domeniu și intervine cu o serie de proiecte de educație artistică în școli.

Impozitul l-ai plătit oricum, acum poți decide să investești o mică parte din el în ceva durabil, care contează. Descarcă formularele de mai jos completate cu datele MetruCub și nu lăsa la voia întîmplării încotro merge 2% din impozitul pe care l-ai dat statului în 2014.

Descarcă FORMULAR 200(pentru veniturile din alte surse)

Descarcă FORMULAR 230 (pentru veniturile din salarii)

Viitorul copiilor noștri se face acum, fii parte activă din felul cum va arăta el!

Detalii despre proiectele noastre la http://m3culture.ro și  http://culturaineducatie.ro/.


About the Author

MetruCub – resurse pentru cultură este o asociaţie înfiinţată în anul 2012 cu scopul de a funcţiona ca o platformă de întâlnire, dezbatere şi expertiză pentru profesioniştii din domeniul cultural – artistic. MetruCub îşi propune să exploreze, să sprijine şi să dezvolte sectorul cultural prin studii de specialitate, prin proiecte interdisciplinare şi prin crearea unui context în care artişti, operatori culturali, cercetători şi autorităţi să se poată întâlni şi comunica. Credem în rolul important al artei şi culturii în dezvoltarea fiecărui individ şi a societăţii în ansamblu şi pledăm pentru un management cultural profesionist şi o fundamentare obiectivă şi democratică a politicilor ce vizează domeniul cultural.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑