Smiley face


Echipa

my goal is to more likes on facebook buy likes on facebook designed for raise positioning in main of web

Asociația MetruCub-resurse pentru cultură a fost înfiinţată în februarie 2012 de Bianca Floarea, Raluca Pop și Ioana Tamaș.

Membri:

Raluca Iacob (Pop)

Raluca s-a specializat în politici culturale şi facilitare. Are o diploma în comunicare și relații publice şi studii de masterat în politici culturale la Universitatea Central Europeană din Budapesta. Timp de 3 ani, Raluca a fost consultant în cadrul Punctului de Contact Cultural al României şi a coordonat campania naţională pentru Anul European al Dialogului Intercultural 2008. În 2010 a dezvoltat proiectul online banipentruarte, care a devenit o sursă importantă de informaţii despre fondurile naționale și internaționale disponibile pentru artiștii și organizațiile culturale din România. Raluca a coordonat prima cercetare şi campanie de informare despre modul în care fondurile structurale pot sprijini proiectele culturale din România. Este un membru activ al Coaliţiei Sectorului Cultural Independent, o reţea de organizații care promovează principiul bunei guvernări în cultură. Este evaluator si manager de proiect certificat de Autoritatea Națională pentru Calificări și are experiență în evaluarea de proiecte culturale depuse pentru finanțare la Administrația Fondului Cultural Național. Din 2009 colaborează constant cu organizații culturale în calitate de manager cultural, consultant pentru atragerea de fonduri nerambursabile, cercetător și facilitator cultural. Scrie ocazional despre politici culturale, planificarea fondurilor europene, transparenta și buna guvernare.

Contact: raluca.iacob@m3culture.ro

Bianca Floarea

Bianca a absolvit management cultural și politici culturale la Universitatea de Arte din Belgrad și studii culturale europene la Universitatea din București. A lucrat în domeniul cultural în ultimii 7 ani, în organizații neguvernamentale din România și Belgia (Ecumest, Culture Action Europe) și în sectorul public (în Punctul de Contact Cultural al României). În 2010 a coordonat, pentru Platform for Intercultural Europe din Bruxelles, o cercetare despre semnificaţia dialogului intercultural în proiectele europene finanţate prin Programul Cultura (2007-2013), finalizată prin recomandări de politici adresate Comisiei Europene. Ariile sale de expertiză sunt: finanţările pentru cultură, dezvoltarea organizațională prin proiecte de cooperare și politicile culturale la nivel european.

Contact: bianca.floarea@m3culture.ro

Ștefania Ferchedău

Ştefania este manager în domeniul artelor performative. Are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de proiecte în domeniile artele spectacolului, management și politici culturale, și transversale (educație și intervenție), unele cu o componentă importantă de cooperare internațională. Are o experiență extensivă în strîngerea de fonduri de la finanțatori publici și privați din România și din străinătate, în ultimii ani obținînd două finanțări prin programul Cultura al UE cu Fundația Gabriela Tudor, ca lider de proiect. În 2012 a deschis împreună cu coregraful Cosmin Manolescu spațiul ZonaD din București. În prezent, pe lîngă programarea și inițiativele din cadrul ZonaD, oferă consultanță artistică și de management pentru diverse proiecte și organizații culturale. Din 2010 este membru al Coaliției Sectorului Cultural Independent, fiind implicată în diverse acțiuni de advocacy pentru sectorul cultural neguvernamental încă din 2003. Este partenerul român al rețelei Aerowaves, care promovează coregrafii emergenți din Europa. Afilierile instituționale trecute includ Asociația ECUMEST (2003-08), Institutul Cultural Român New York (2008-10), Cinemateca Română/ Arhiva Națională de Filme (2002-03). În 2006-07 a fost membru în Consiliul artistic al Centrului Național al Dansului București. A urmat cursurile Masteratului de Management Cultural al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București (2002-03).

Contact: stefania.ferchedau@m3culture.ro 

Diana Ciocan

Diana este colaborator al Facultății de Filosofie – Universitatea din Rijeka, Croaţia în cadrul programului Unicult2020 – the International Arts & Cultural Management and Cultural Policy Programme. Din 2011 face parte din comitetul de organizare al unor festivaluri internaționale, precum  EUROPAfest – jazz, blues, pop & classic (2011 – 2013), este coordonator al Bucharest Early Music Festival – ediția a VIII-a și manager de proiect ale primelor două ediții Bucharest Art Week . Din 2015 intră în echipa Susţine cultura în educaţie, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.  Este licenţiată în Studii Culturale Europene și a studiat Managementul proiectelor, program masteral acreditat de PMI GAC la SNSPA.

Contact: diana.ciocan@m3culture.ro

Ioana Tamaş – membru fondator (2012-2016)


Înapoi la meniu ↑