Published on 15:37 | by MetruCub
0A apărut Biblioteca Vie a culturii în educaţie
Volumul este o colecție de interviuri care reflectă viziunea și parcursul profesional al unora dintre profesioniștii culturii în educație din România. Prin aceste inițiative înțelegem mai bine cum s-ar putea dezvolta o relație de succes între operatorii culturali și școlile din România și de ce anume este nevoie pentru a transforma proiecte punctuale în experiențe sistemice. Inspirație, perseverență, dedicație, generozitate sunt câteva dintre ingredientele programelor cu impact pe care le veți descoperi în paginile Bibliotecii vii a culturii în educație.
Puteți solicita un exemplar tipărit, printr-un scurt email trimis la adresa contact@culturaineducatie.ro. Datorită numărului limitat de exemplare tipărite, vom acorda prioritate solicitărilor care propun accesul la publicație într-un spațiu public, cum ar fi biblioteca sau biroul unei organizații.
Puteţi consulta volumul online dând click aici.
Echipa care a realizat publicația:
Editori: Raluca Iacob, Ștefania Ferchedău
Editor-asociat: Ana Maria Coman
Transcriere interviuri și corectură: Diana Ciocan
Design: Radu Manelici
Contributori (în ordine alfabetică): Radu Apostol, Magda Balica, Raluca Bem Neamu, Rodica Buzoianu, Diana Cercel și Rodica Dominteanu, Lavinia Cioacă, Codruța Cruceanu, Violeta Dascălu, Mihai iacob, Nicolae Mandea, Mina Sava, Mihaela Săsărman, Adriana Scripcariu, Miruna Tîrcă
Mulțumiri domnului Șerban Iosifescu, care semnează prefața publicației.
Asociația MetruCub – resurse pentru cultură
București, Noiembrie 2015
ISBN 978-973-0-20412-4
Toate drepturile rezervate autorilor. Nicio parte din această publicație nu poate fi reprodusă, stocată sau transmisă prin orice mijloace de natură electronică, mecanică, de copiere, sau alte forme, fără permisiunea autorilor.
Publicația Biblioteca vie a culturii în educație a fost elaborată în cadrul proiectului „Susține cultura în educație”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și al proiectului cultural „Publicul viitorului”, finanțat în cadrul Programului cultural Ești București 2015.