”Educ..." /> Susține cultura în educație premiată de Radio România Cultural ! – M3Culture.ro
Smiley face

Susține cultura în educație

Published on 14:25 | by MetruCub

0

Susține cultura în educație premiată de Radio România Cultural !

Pe 21 martie am primit cu bucurie premiul la categoria ”Educație și Învățământ” pentru coordonarea proiectului Susţine cultura în educaţie, în cadrul Galei Premiilor Radio România Cultural !

Ne-a onorat faptul că am fost nominalizați alături de Asociația De-a arhitectura la această categorie, cu care negreșit împărțim acest premiu. Susține cultura în educație este o inițiativă care a crescut îndeosebi datorită implicării și susținerii partenerilor, profesioniștilor și colaboratorilor pe întreg parcursul activităților desfășurate.  De asemenea, la secțiunea “Proiecte culturale și festivaluri ” a fost nominalizată și echipa Centrului de Teatru Educațional Replik.

Mulțumim colaboratorilor și partenerilor noștri care au construit rețeaua #culturaineducatie alături de noi și subliniem sprijinul oferit de finanțarea prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, fără de care acest proiect nu ar fi avut un început.


About the Author

MetruCub – resurse pentru cultură este o asociaţie înfiinţată în anul 2012 cu scopul de a funcţiona ca o platformă de întâlnire, dezbatere şi expertiză pentru profesioniştii din domeniul cultural – artistic. MetruCub îşi propune să exploreze, să sprijine şi să dezvolte sectorul cultural prin studii de specialitate, prin proiecte interdisciplinare şi prin crearea unui context în care artişti, operatori culturali, cercetători şi autorităţi să se poată întâlni şi comunica. Credem în rolul important al artei şi culturii în dezvoltarea fiecărui individ şi a societăţii în ansamblu şi pledăm pentru un management cultural profesionist şi o fundamentare obiectivă şi democratică a politicilor ce vizează domeniul cultural.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑